Vraag & Antwoord Stagaires

Nee, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen solliciteren. Zie je een interessante stage? Klik dan op de ‘sollicitatiebutton’. Er verschijnt dan een formulier waar je direct je gegevens in kunt vullen. Ook vragen we je om je cv en een motivatie toe te voegen.
Op Stageinmeierijstad.nl kun je snel en heel gericht zoeken naar vacatures en bedrijven die bij jou passen. Hiervoor is een filter aangemaakt, zodat je direct kunt zoeken op niveau, beroepscategorie of soort stage. Heb je een geschikte stage gevonden, dan kun je direct solliciteren door op de sollicitatiebutton te klikken.
Ja, het is belangrijk voor bedrijven om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jou als student. Hierin is een cv essentieel. Vind je het lastig om een cv te maken? Op Stageinmeierijstad.nl vind je een speciale pagina met tips die je helpen om een duidelijke cv te maken.
Ja, het is belangrijk voor bedrijven om te weten waarom juist jij bij hen stage wilt lopen. Vind je het lastig om een goede motivatie te schrijven? Lees dan de tips door die wij je geven op de pagina met sollicitatietips.
Dat is niet helemaal zeker. Je sollicitatie gaat rechtstreeks naar het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd. Het is aan het bedrijf om positief of negatief te reageren op je sollicitatie. In de regel reageren bedrijven echter allemaal. Houd in ieder geval ook zelf de vinger aan de pols. Reageert een bedrijf niet? Neem dan zelf even contact op met het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd.
Iedereen mag solliciteren op stageinmeierijstad.nl. Ook als je buiten de gemeente Meierijstad woont. Er staan echter wel uitsluitend vacatures op van bedrijven die in de gemeente Meierijstad zijn gevestigd.
Vul je vraag dan in via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.